Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sos De Portocale Pentru Rata

Sos De Portocale Pentru Rata

Friptura de rata cu portocale. 2 bucati piept de rata (cu piele) sare, piper (negru sau verde).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Portocala de curăţă de coajă, dar fără a îndepărta şi partea albă. Separat, se curăţă portocalele, se feliază şi se călesc în untul topit cu zahărul. Se scoate carnea din cuptor si se aseaza pe un fund de lemn.

Piept Si Pulpe De Rata Caramelizate Cu Bambus Si Sos De Portocale Sa Gatim Cu Gina
vizitati articolul complet aici : https://sagatimcugina.wordpress.com/2015/02/15/piept-si-pulpe-de-rata-caramelizate-cu-bambus-si-sos-de-portocale/
Retete mancare reteta rata cu portocale. Lasati sa scada la foc mic, adaugand tot timpul sos peste bucatile de carne pentru a nu. Dar acum chiar va las in pace sa terminati pregatirile de craciun.

Pieptul de rata se spala bine si se sterge cu un servet.

Pieptul de rata se parleste bine si se curata toate tuleiele, se spala si se sterge cu un prosop de hartie, sa nu aiba apa. Un clasic al bucătăriei franceze moderne, raţa cu portocale este o delicatesă în adevăratul sens al cuvântului. Reteta pentru prepararea pulpelor o gasiti aici.

Mod de preparare piept de rata cu sos de portocale: Pieptul de rata se parleste bine si se curata toate tuleiele, se spala si se sterge cu un prosop de hartie, sa nu aiba apa. 2 bucati piept de rata (cu piele) sare, piper (negru sau verde).

Razvan Anton Piept De Rata Cu Sos De Portocale Razvan Anton
vizitati articolul complet aici : http://www.razvananton.ro/piept-de-rata-cu-sos-de-portocale/
In alta tigaie, adaugam bucatile de rata si le rumenim timp de 12 de minute, la foc mediu, cu partea pe care se afla pielea in jos. Un clasic al bucătăriei franceze moderne, raţa cu portocale este o delicatesă în adevăratul sens al cuvântului. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica.

Se amestecă din când în când, până când sosul se îngroaşă uşor.

Lasati sa scada la foc mic, adaugand tot timpul sos peste bucatile de carne pentru a nu. Se scoate carnea din cuptor si se aseaza pe un fund de lemn. Rata cu portocale este una dintre retetele clasice ale bucatariei franceze.

Dar acum chiar va las in pace sa terminati pregatirile de craciun. Craticioara in care am prajit pieptul o punem pe foc si incingem grasimea lasata de piele. 2 bucati piept de rata (cu piele) sare, piper (negru sau verde).

Piept De Rata Cu Varza Rosie Bucataria Lidl Cu Chef Florin Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=aYpUCWFD5L4
Rata cu portocale este una dintre retetele clasice ale bucatariei franceze. Traditional, se gateste o rata intreaga, dar varianta ce foloseste doar piepti de rata de valeriana, spanac, sau salata, pentru servit. Un singur sfat merită dat şi ascultat:

Pentru doua portii avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

Servim pulpele de rata cu piure si putin sos de portocale, usor caldut. Serveşte carnea tăiată în felii, cu garnitură de legume sau salată, felii de portocale şi sos. Pieptul dezosat, partea cu pielea crestat, condimentat, il prajim in tigaia de teflon fara ulei, cate 3 minute pe fiecare parte.

Posting Komentar untuk "Sos De Portocale Pentru Rata"