Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reteta Rata Cu Portocale

Reteta Rata Cu Portocale

Portocale, rata 1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper. Marmelada de portocale si sosul de soia va accentua gustul carnii de rata.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Se taie rata, se curata si se spala foarte bine. Portocale, rata 1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper. Rata se freaca bine cu sare grunjoasa si cu piper negru proaspat macinat.

Pulpe De Rata Cu Sos De Portocale Adi Hădean
vizitati articolul complet aici : https://www.adihadean.ro/2016/01/pulpe-de-rata-cu-sos-de-portocale/
Adaugati cele 4 bucati de rata in tigaie, peste sosul de portocale. Rata cu portocale este o reteta clasica din bucataria frantuzeasca.nu va temeti, reteta este pretentioasa, dar este foarte usoara, si o puteti prepara oricand la dumneavoasta acasa pentru a o savura impreuna cu cei dragi. Reteta si pozele ii apartin lui marius giorgian constantin si participa in competitia „marele concurs al toamnei , cu premii garantate, fara tragere la sorti.

Iata o reteta care te va incanta de fiecare data cand vei savura aroma delicioasa a ratei la cuptor.

Pieptul de rata picant va fi servit cu felii de portocale si sos caramelizat de citrice, stropit cu lichior de portocale. Curățati bine rata de impurități pe toate părțile. Friptura de rata cu portocale.

Pieptul de rata picant va fi servit cu felii de portocale si sos caramelizat de citrice, stropit cu lichior de portocale. Va recomand in primul rand sa curatati bine rata de impuritati si o spalati insistent pe toate partile. Se pune carnea în vas, se adaugă usturoiul necurăţat, cimbrul, foaia de dafin şi se presară cu sare şi piper.

Rata La Cuptor Cu Portocale Si Miere Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=a3_M0wuoE0c
Curățati bine rata de impurități pe toate părțile. Pieptul de rata picant va fi servit cu felii de portocale si sos caramelizat de citrice, stropit cu lichior de portocale. Marmelada de portocale si sosul de soia va accentua gustul carnii de rata.

O reteta delicioasa de rata cu portocale, otet balsamic, suc de lamaie, sare, piper.

In alta tigaie, adaugam bucatile de rata si le rumenim timp de 12 de minute, la foc mediu, cu partea pe care se afla pielea in jos. O rata intreaga 1 lingura de sare grunjoasa 1 lingurita de coriandru boabe lingurita de chimion 1 lingurita de piper negru 1 portocala decojita 4 firicele reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!amesteca sarea, boabele de coriandru, chimionul si piperul. Portocala se taie în opt și se introduce în interiorul raței.

O rata intreaga, 1 lingura de sare grunjoasa, 1 lingurita de coriandru boabe, ½ lingurita de chimion, 1 lingurita de piper negru, 1 portocala decojita, 4 firicele de cimbru proaspat, 1 lingurita de maghiran, ½ legatura de patrunjel, 1 ceapa, 2 morcovi, 2 buc de pastarnac, 2 cartofi, 1 gulie. Se adaugă 500ml de supă şi se dă tava la cuptor pentru 30 de minute. Pieptul de rata picant va fi servit cu felii de portocale si sos caramelizat de citrice, stropit cu lichior de portocale.

Rata Cu Portocale Si Orez Aromat
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataria.lidl.ro/retete/rata-cu-portocale-si-orez-aromat
2, 23 kilograme de rata, 2 portocale mici Reteta rata cu portocale din carte de bucate, fripturi. Se mai spala o dat si se sterge.

Rata cu portocale este mancarea preferata a tatalui meu.

Reteta postata de maria · 23 ianuarie. Reteta pentru rata intreaga la cuptor cu un gust special, unde portocala si mierea de albine o fac ceva mai parfumata si mai dulceaga. Se rumeneste intreaga in unt la cuptor.

Posting Komentar untuk "Reteta Rata Cu Portocale"