Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Oradea

Teren De Vanzare Oradea. Tip proprietate apartamente case / vile garaj hotel/complex turistic spatii birouri spatii comerciale spatii industriale terenuri. Real estate agent in oradea. 1,449 likes · 3 talking about this · 1 was here. Urgent pf vand teren extravilan(livada de caisi pe rod)4000mp,front stradal 21m,3 km de oradea,soseau spre paleu zona kondratov,drum de acces. Anunțuri imobiliare de tip vanzare în categoria terenuri cu locatia bihor, oradea.

De inchiriat spatiu cabinet medical, cartier iosia, oradea. 500 x 500 jpeg 31 кб. De vanzare casa in sat osand, comuna husasau de tinca, bihor. Energie electrică, alimentare cu apă și canalizare de la rețelele publice, încălzire prin stația de încălzire internă care funcționează cu combustibil lichid. 2:41 vandcase 28 138 просмотров.

Central Terenuri In Oradea Mitula Apartamente
Central Terenuri In Oradea Mitula Apartamente Source from : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/teren-oradea-central
3:06 bogdangiu11 15 413 просмотров. Explorează 11 anunțuri pentru teren de vanzare oradea oncea la cele mai bune prețuri. Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare teren intravilan situat in oradea pe strada podgoria. De vanzare teren partial intravilan, 17337m2 pe strada piersicilor, aproape de intersectia cu izvorului. Teren , vanzare, in bihor, oradea, dealuri oradea 5000 mp.

Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta!

Este imprejmuit cu gard si poarta de acces, iar utilitatile sunt la limita proprietatii. De vanzare casa in sat osand, comuna husasau de tinca, bihor. Teren de vanzare, pe dealurile de vest cu panorama asupra orasului oradea, aflat pe strada fagetului. De vanzare teren partial intravilan, 17337m2 pe strada piersicilor, aproape de intersectia cu izvorului. Galeria arcade oradea sud (auchan), calea aradului, ogorului, 171.

Este imprejmuit cu gard si poarta de acces, iar utilitatile sunt la limita proprietatii. De inchiriat spatiu cabinet medical, cartier iosia, oradea. Re/max gold oradea, va propune spre vanzare in exclusivitate, comision 0% la cumparator, teren de vanzare 10.166 mp si un front stradal de 56 ml pe strada livezilor (este perpendiculara pe strada gheorghe doja , face legatura si cu strada adevarului). Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 18.900 eur. Cele mai multe anunţuri imobiliare din oradea, venite atât de la agenţiile imobiliare, dezvoltatori, dar şi de la particulari care preferă să îşi vândă singuri locuinţa.

Teren De Vanzare Cartier Grigorescu Oradea T0069
Teren De Vanzare Cartier Grigorescu Oradea T0069 Source from : https://imobiliarecora.ro/property/teren-de-vanzare-cartier-grigorescu-oradea-t0069/
De vanzare casa in sat osand, comuna husasau de tinca, bihor. Teren intravilan de vanzare pe strada faclieli, zona podgoria, oradea. Terenuri de închiriat în oradea. Alege și închiriază terenul dorit, în funcție suprafață, poziționare și preț. Gasesti rapid si usor vanzari terenuri oradea.

500 x 500 jpeg 31 кб.

Apasand butonul salveaza sunteti de acord cu termenii si conditiile. Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare teren intravilan situat in oradea pe strada podgoria. Anunțuri actuale privind vânzarea de terenuri în chișinău și moldova. Cele mai multe anunţuri imobiliare din oradea, venite atât de la agenţiile imobiliare, dezvoltatori, dar şi de la particulari care preferă să îşi vândă singuri locuinţa. Ag.imobiliara ancuta vinde teren si constructie situat in intravilan, imobil situat in zona construita protejata, in localitatea oradea.

Terenuri de închiriat în oradea. Cele mai multe anunţuri imobiliare din oradea, venite atât de la agenţiile imobiliare, dezvoltatori, dar şi de la particulari care preferă să îşi vândă singuri locuinţa. Terenuri de vanzare in oradea, bihor (localitate). Apasand butonul salveaza sunteti de acord cu termenii si conditiile. Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare teren intravilan situat in oradea pe strada podgoria.

1 630 M Teren De Vanzare Bihor Judet Strada Bihorului 4103170 Www Storia Ro
1 630 M Teren De Vanzare Bihor Judet Strada Bihorului 4103170 Www Storia Ro Source from : https://www.storia.ro/ro/oferta/teren-intravilan-de-vanzare-str-visinilor-oradea-IDhdqa.html
Vindem teren intravilan in suprafata de aproximativ 10 ha cu front de 1,6 km la soseaua dn 19(e671) cu linie de inalta tensiune pe teren,la 30 km de oradea si la 3,5 km de autostrada. 2:41 vandcase 28 138 просмотров. Gasesti rapid si usor vanzari terenuri oradea. Teren de vanzare, pe dealurile de vest cu panorama asupra orasului oradea, aflat pe strada fagetului. Cele mai multe anunţuri imobiliare din oradea, venite atât de la agenţiile imobiliare, dezvoltatori, dar şi de la particulari care preferă să îşi vândă singuri locuinţa.

#at23# teren de vanzare in oradea zona spitalul judetean,str.arinului nr 19 cu o suprafata de 7715 mp intravilan, parcelati in 7 parcele fiecare cu cf separat ,certificat de urbanism cu toate utilitatile apa,curent si gaz.

De vanzare casa in sat osand, comuna husasau de tinca, bihor. Acces la un număr impresionant de terenuri construcţii de vânzare, actualizate în timp real. Energie electrică, alimentare cu apă și canalizare de la rețelele publice, încălzire prin stația de încălzire internă care funcționează cu combustibil lichid. Terenuri de închiriat în oradea. Agentia imobiliara d`art imob va ofera un teren intravilan de vanzare, situat in cartierul cantemir din oradea.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Oradea"