Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De Sticla Din China

Podul De Sticla Din China. Țara are în total peste 2.000 de astfel de construcții. Noul pod din sticlă înlocuieşte o fostă pasarelă de lemn, care fusese deja înlocuită parţial cu una de sticlă în 2014. Savesave podul de sticla din china for later. Acestea au apărut în urma fluxului prea mare de de. Podul a fost gândit de arhitectul haim dotan, din israel, și are o lungime totală de 430 de metri și o lățime de șase metri.

Podeaua este făcută din sticlă dublă, stratificată (24 mm), ceea ce o face de circa 25 de ori mai greu de spart decât sticla normală. Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în zona unui canion uriaș din parcul național tianmenshan, provincia hunan din centrul chinei. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Inițial, trebuia să fie deschis publicului încă de luna aceasta, dar evenimentul a fost amânat din cauza. In total, podul are o lungine de 420 de metri si 6 metri latime si este amplasat in zona unui urias canion din parcul national tianmenshan, din centrul chinei.

Podul De Sticla Din China Youtube
Podul De Sticla Din China Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=u0LuTYXSiFY
Inițial, trebuia să fie deschis publicului încă de luna aceasta, dar evenimentul a fost amânat din cauza. Podul nu le da emotii vizitatorilor doar pentru ca este fabricat din sticla, ci si pentru ca este suspendat la o inaltime de 300 de metri. Podul de sticla din china. O pasarelă de sticlă, sub forma literei u, a fost inaugurată pe muntele yuntai pe 20 septembrie. Compus din 99 de panouri care au trei straturi de sticlă transparentă, acest pod a stabilit 10 recorduri mondiale pentru design şi construcţie, a indicat comitetul de management al proiectului pentru china daily, conform dpa.

Podul haohan qiao este cel mai lung pod de sticlă din lume.

Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în zona unui canion uriaș din parcul național tianmenshan, provincia hunan din centrul chinei. Realizat din 1077 de panouri de sticlă cu o grosime de 4 cm și susținut de cabluri ce cântăresc peste 120 de tone, acesta a fost conceput pentru a fi traversat în același timp de 2000 de persoane. Podul de sticlă a zdrobit recordul deținut de podul de sticlă din valea hongya. Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți. Cel mai lung pod de sticlă din lume a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni în china.

Podul haohan qiao din china face legătura între două stânci din parcul naţional shiniuzhai, din provincia chinezească hunan. Inițial, trebuia să fie deschis publicului încă de luna aceasta, dar evenimentul a fost amânat din cauza. Podul din sticlă de la zhangjiajie este proiectat să fie cât mai puţin vizibil; Este un pod alb care se. Pasarelele din sticlă sunt la modă în china.

Pod Chinezesc De Sticlă Podul De Sticlă Din China
Pod Chinezesc De Sticlă Podul De Sticlă Din China Source from : https://zizuhotel.ru/ro/bangkok/kitaiskii-treskayushchiisya-steklyannyi-most-steklyannyi-most-v-kitae/
Podul haohan qiao este cel mai lung pod de sticlă din lume. Podul de sticla din china. Noile mașini din dotarea poliției române. Podul din sticlă de la zhangjiajie este proiectat să fie cât mai puţin vizibil; Podeaua este făcută din sticlă dublă, stratificată (24 mm), ceea ce o face de circa 25 de ori mai greu de spart decât sticla normală.

Lovituri șofer taxi un pasager din wuhan (china) un șofer de taxi dat afară un pasager, care a fost tuse, după ce a spus că tocmai sa întors de la wuhan.

In total, podul are o lungine de 420 de metri si 6 metri latime si este amplasat in zona unui urias canion din parcul national tianmenshan, din centrul chinei. Cu o lungime de 300 metri, acesta leagă două stânci din parcul național shiniuzhai, din reprezentanții parcului spun că turiștii nu au de ce să le fie teamă: Podul a fost gândit de arhitectul haim dotan, din israel, și are o lungime totală de 430 de metri și o lățime de șase metri. Impresionanta structură depăşeşte cu mai bine 50 de metri precedentul record, stabilit tot de o construcţie din statul asiatic. Cel mai lung pod de sticlă din lume a fost dat în folosință în china:

Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți. Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în zona unui canion uriaș din parcul național tianmenshan, provincia hunan din centrul chinei. Acestea au apărut în urma fluxului prea mare de de. Inițial, trebuia să fie deschis publicului încă de luna aceasta, dar evenimentul a fost amânat din cauza. Compus din 99 de panouri care au trei straturi de sticlă transparentă, acest pod a stabilit 10 recorduri mondiale pentru design și construcție, a indicat comitetul de management al proiectului pentru china daily, conform.

Imagini Ameţitoare Cel Mai Lung Pod De Sticlă Din Lume A Fost Inaugurat In China Video
Imagini Ameţitoare Cel Mai Lung Pod De Sticlă Din Lume A Fost Inaugurat In China Video Source from : https://theworldnews.net/md-news/imagini-ametitoare-cel-mai-lung-pod-de-sticla-din-lume-a-fost-inaugurat-in-china-video
Podul haohan qiao este cel mai lung pod de sticlă din lume. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Podul nu le da emotii vizitatorilor doar pentru ca este fabricat din sticla, ci si pentru ca este suspendat la o inaltime de 300 de metri. Impresionanta construcţie se află la 180 de metri deasupra solului şi are o lungime de 300 de metri. Construcţia celui mai lung pod de sticlă din lume a fost finalizată, în china.

Compus din 99 de panouri care au trei straturi de sticlă transparentă, acest pod a stabilit 10 recorduri mondiale pentru design şi construcţie, a indicat comitetul de management al proiectului pentru china daily, conform dpa.

Podul poate fi traversat zilnic de 8.000 de vizitatori. Noul pod din sticlă înlocuieşte o fostă pasarelă de lemn, care fusese deja înlocuită parţial cu una de sticlă în 2014. Inițial, trebuia să fie deschis publicului încă de luna aceasta, dar evenimentul a fost amânat din cauza. Podul de sticla din china. Turiştii care doreau să păşească pe ilustrul pod de sticlă din china vor fi nevoiţi să se înarmeze cu răbdare şi tutun.

Posting Komentar untuk "Podul De Sticla Din China"